Változókori hüvelyfal sorvadás kezelése CO2 lézerrel

A hüvely feszességének elvesztése a kor előrehaladtának természetes velejárója. Idővel a kollagén rostokat tartalmazó hüvelyfal megnyúlik, elvékonyodik, a szövetek elveszítik tónusukat és rugalmasságukat. Az ösztrogénszint csökkenése ugyancsak a szövetek leépüléséhez valamint a hüvely síkosságának elvesztéséhez vezethet. Az évek előrehaladtával viszketés, égető érzés jelentkezhet a nemi szerveknél, és a szexuális együttlét is fájdalmas lehet. A szén-dioxid lézeres beavatkozás ezen állapotok (a vulvovaginális athropia – VVA) és hüvelyfiatalító kezelések fájdalommentes, minimál invazív és bizonyítottan hatékony eljárása, amely során az intim területek visszanyerhetik optimális állapotukat lehetővé téve ezzel a nőiesség ezirányú megélését.
A kezelés fontosabb lépései:

  1. Az eljárás megkezdése előtt a kezelőorvossal történő konzultáció során megbeszélésre kerülnek a páciensek egyedi igényei és elvárásai.
  2. A kezelési terület előkészítését követően szükség esetén érzéstelenítés történik.
  3. A kezelőorvos a lézerrel végzett kezelés során, a lézerfény energiájának segítségével apró, mikroszkopikus területeken stimulálja a hüvely falának kollagéntermelését, hogy az természetes helyreállító és gyógyító reakciót váltson ki a megereszkedett hüvelyfal szöveteiben.

A kezelés azonnali, hosszantartó eredményt biztosít. A kezelést Intézményünkben a CO2RE Intima™ – prémium minőségű orvosi lézerberendezéssel végezzük.


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: