Mellnagyobbítás saját zsírral

Mellnagyobbítás saját zsírral

A regeneratív plasztikai sebészet új korszakának a vívmánya a saját zsírfeltöltéssel történő mellnagyobbítás, amely a páciens zsírpárnáiból, a mellnagyobbításhoz szükséges mennyiségű egészséges zsírsejtek felhasználásával történik. A saját zsírfeltöltéssel történő mellnagyobbítás a regeneratív plasztikai sebészet új korszakának a vívmánya. A műtét lényege, hogy az arra alkalmas páciens zsírpárnáiból a mellnagyobbításhoz szükséges mennyiségű zsírt úgy nyerjük le, hogy a zsírsejtek ne sérüljenek meg, ne pusztuljanak el, őrizzék meg életképességüket. Az életképes zsírsejtek kinyerése mikrokanülökkel történik.

Melyek a sajátzsír-feltöltés előnyei?

  • A mell formája, mozgása, tapintása természetes marad, ugyanakkor nagyobbá, feszesebbé válik. A bimbó kiemelkedik.
  • Két műtét egyben: zsírbetöltés a mellek területére és alakformálás zsírleszívással azokról a testfelületekről, ahol zsírfelesleg van.
  • Speciális sejtkímélő kanüllel és szövetkímélő technikával történik a zsírfelesleg leszívása, ami gyors felépülést garantál a műtét után.
  • Nem kerül idegen anyag a szervezetbe. A saját zsírszövet a szervezet saját biológiai tulajdonságaival rendelkezik.
  • Nincs árulkodó heg. A pár milliméteres metszések helye többnyire alig látszik hónapok múlva.
  • Nem következhet be a szilikon implantátumnál ritkán előforduló speciális szövődmény, pl.: kóros tokképződés, tokzsugorodás, implantátum szakadás.
  • Nem kell cserélni a jövőben, mint az implantátumot.
  • A leszívott zsír a mellfeltöltés mellett az arc, az ajkak, az alsó szemhéj és a szemránc (vagy akár egyéb területek) feltöltésére is alkalmas. A volumenpótló hatás mellett ezeket a területeket regenerálja, rejuvenálja.
  • Enyhe aszimmetria korrigálására jobb, mint az implantátum.

A műtét altatásban történik, egynapos sebészeti ellátás keretei között. A műtétet követően a páciens az éjszakát klinikánk exkluzív 1-2 ágyas betegszobáiban tölti. Ezt követően másnap távozhat.


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: