Kollagén indukciós kezelések

A sejtek kollagéntermelő képessége az idő múlásával csökken. Ezek a folyamatok már a húszas éveinkben elkezdődnek, a negyvenes éveinkre pedig a kollagén állományunk 60%-át is elveszíthetjük. A mikrotűs kollagén-indukciós kezelések (Vivace, Dermaroller) kifejezetten a sejtek kollagéntermelésének beindítását célozzák meg. A kezelés során használt apró tűk mikorsérüléseket okoznak a bőrön, amely serkenti annak öngyógyulási folyamatait, fokozva ezzel a kollagéntermelést.

A Dermaroller kezelés egyik kedvelt kollagén indukciós eljárásunk. Ezzel a bőrmegújító kezelési technikával lényegében a test saját kollagén termelés stimulálása történik. A kezelés során a mikrotűk behatolnak az epidermisbe (hámba), ill. a dermis (irha) felső rétegébe, ahol finom mikrosérüléseket okoznak. A sebgyógyulási folyamat beindítja a szervezet saját természetes gyógyulási folyamatát, amelynek köszönhetően új kollagén-, és elasztin rostok képződnek, a bőr pedig finomabbá, fiatalosabbá válik. A bőrmegújítási folyamat a kezelést követő 12-16 hét során teljesedik ki.

Milyen hatásai vannak a kezelésnek?

  • feszesebb, rugalmasabb bőr
  • aknés hegek kezelése esetén egységesebb bőrkép
  • ránctalanító hatás
  • halványítja a pigmentfoltokat, öregségi foltokat
  • Az optimális eredmény eléréséhez több kezelés javasolt.

A Vivace mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés a bőrfiatalító-, és feszesítő eljárások újgenerációs módszere. A kezeléssel látványos és hosszú távú bőrminőség javulás érhető el. Az eljárás egyesíti a már ismert villanófény (IPL), illetve a hagyományos rádiófrekvenciás (RF) eljárások előnyeit, kombinálva a dermaroller kollagén-serkentő hatásával. A mikrotűs kezelésekhez hasonlóan apró tűszúrásokat ejt a bőrön – ez a dermaroller-hatás – és ezekhez járul hozzá a rádiófrekvenciás hatás. Ennek technológiának köszönhetően a kezelés csupán elenyésző fájdalommal jár. A bőr meghatározott mélységében fejti ki hatását, miközben kíméli a legfelső, látható hámréteget. Az elektródák közvetítik a bőr kötőszöveti rétegébe a rádiófrekvenciás impulzusokat, ezzel serkentik a fibroblasztokat új kollagénrost és elasztin termelésére. A kollagén a bőrszerkezet szilárdságáért felelős fehérje, az elasztin pedig a bőr rugalmasságát biztosítja. A Vivace rádiófrekvenciás-mikrotűs rendszer, így mindkét fehérje termelődését stimulálja: a bőr szerkezetét feszesebbé, stabilabbá, rugalmasabbá teszi, ezáltal a ráncok száma és mélysége jól láthatóan csökken. A bőr felszíne egyszínűbbé, egyenletesebbé válik. A legjobb hatás elérése érdekében 3 kezelést javaslunk 4-6 hetenként.


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: