Dermastir kaviáros luxory kezelés

A Dermastir Luxury luxuskozmetikumok a francia-olasz AltaCare gyógyszer-, és dermokozmetikumokat gyártó cég termékei Franciaországból, Párizsból származnak.

A plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa szerte jól ismert Dermastir márka a botox-, lézer-, PRP-kezeléseket és hialuronsavas töltéseket követően használt készítmények által vált ismertté és elismertté. Az egyedülálló Post-op kozmetikumok biztonsággal használhatók a beavatkozáson átesett bőrön, ami a speciális, légmentesen záródó csomagolásnak is köszönhető. A Dermastir Luxury széles palettán kínálja a különböző bőrtípusoknak megfelelő kezelési eljárásokat, amelyek radikálisan képesek csökkenteni az öregedés jeleit. Az arany- és kaviár hatóanyagot tartalmazó készítmények nem csak az összetevőkben rejlő igen intenzív ránctalanító és bőr-kisimító hatásuk miatt különlegesek. Olyan “airless” (légmentesen záró) tégelyekben kerülnek a fogyasztók kezébe, amelyek garantálják a termék érzékeny összetevőinek kifogástalan minőségét. A készítmények így sem levegővel, sem a saját kézzel bevitt baktériumokkal nem érintkeznek.

A napozáshoz használatos magas faktorszámú arcvédő krémek tégelye akár a napra kitéve is garantálja a készítmény állandó hőfokát, megvédve így az igen érzékeny kaviárt a felmelegedés okozta minőségvesztéstől. Az AltaCare Laboratoires vállalat a “szérumok háza” (“House of Serums”) néven vált közismertté a kozmetikai iparban, mivel professzionális felhasználásra gyártott, koncentrált hatóanyagot tartalmazó ampullái kivételesen hatékonyak a kezelések során.

Klinikánkon elérhetők a Dermastir luxuskozmetikumok professzionális kabinkezelései, amelyek az otthoni kezelések kiegészítéseként fokozott koncentrációjú hatóanyag bejuttatást jelentenek a bőrbe. Orvosesztétikai beavatkozások után is ajánlottak a kezelései a bőr gyulladáscsökkentésére és gyógyítására, illetve önmagukban a bőr kötőszövetének regenerálására és speciális bőrproblémák kezelésére.


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: