SkinCeuticals prémium kozmetikai kezelések 20% kedvezménnyel!

Magas hatóanyagtartalmú, prémium kozmetikai kezeléseink több problémára is hatékony megoldást nyújtanak. Igazi felüdülést és teljes megújulást biztosítanak bőrödnek. Antioxidánsokkal, tápláló összetevőkkel és minden jósággal, amire bőrödnek csak szüksége lehet. Ajándékozd meg magad a legmagasabb szintű kényeztetéssel!

Milyen kezelések közül választhatsz?

SkinCeuticals ANTI-AGING kezelés:

A fejlett hámlasztási technikák és a legjobb összetevőket alkalmazó technológiák egyesítésével visszaadja a kor jelei által érintett bőr ragyogását, helyreállítja tónusát és textúráját. Célja a bőr fiatalítása, megújítása, feltöltése.

SkinCeuticals AKNÉ kezelés:

Komplex megoldást nyújt a pattanásos bőr állapotának javítására. Bőrtisztító és nyugtató technológiákat kombinálja a felületi elváltozások javításáért, normalizálja a faggyútermelést, a gyulladásokat követő elszíneződést, az egyenetlen bőrfelszínt.

SkinCeuticals kozmetikai kezelés
Ajándékozd meg magad a legmagasabb szintű kényeztetéssel
SkinCeuticals CORRECTIVE NOURISHING kezelés:

Fejlett hidratáló összetevő-technológiákat és azokat a bőrbe juttató rendszereket használ, mely révén segít helyreállítani a fakó bőr hidratáltságát. Célja a kétfunkciós hámlasztással kombinálva megújítani, hidratálni, táplálni, simává és ragyogóvá tenni a bőrt.

SkinCeuticals BRIGHTENING kezelés:

Erőteljes, hatékony összetevőket tartalmaz. Segít helyreállítani a fakó, fénytelen bőr ragyogását és életteliségét, megszüntetii a szárazságot, enyhe elszíneződést és érdes felületet. Réteges hámlasztással és védő antioxidánsokkal kombinálva a bőr ragyogóbb, üdébb, élettel telibbé válik.

Kozmetikai kezelési ajánlatunk 2024. március 11. és június 30. közötti időszakban vehető igénybe a Dermatrend Klinikán. Az ajándék 20% kedvezményt biztosít az alapkezelés árából. A kezelést végzi: Ágoston Melinda kozmetikus. A bőrének legmegfelelőbb SkinCeuticals kezeléssel kapcsolatban kozmetikusunk nyújt segítséget a kezelés megkezdése előtt. További információért érdeklődjön klinikánkon


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: