Adventi ajánlatunk: SkinCeuticals prémium kozmetikai arckezelés

Adventi ajánlatunk: SkinCeuticals prémium kozmetikai kabinkezelés: 39.000 Ft helyett 33.000 Ft

Ajándékozza meg bőrét SkinCeuticals prémium kozmetikai kezeléssel!
A SkinCeuticals a világ első számú orvos-esztétikai arcápolás márkája, hatékonyságát klinikai vizsgálatok és orvosi tanulmányok támasztják alá. Klinikai fokozatú bőrápolóikat több ezer bőrgyógyász, plasztikai sebész és kozmetikus használja világszerte professzionális kezelésekhez, mindennapos otthoni bőrápolóként, illetve esztétikai eljárások kiegészítéseként. Rendkívül magas hatóanyag tartalmuknak köszönhetően ezek a kozmetikumok és kozmetikai kezelések csak orvosi háttérrel rendelkező esztétikai központokban érhetők el. A nemzetközi képzés garantálja, hogy világszerte ugyanazt a magas minőséget és tudást kapják a felhasználók a szakértő tanácsadóktól. A SkinCeuticals filozófiáját az orvosi hátterű bőrápolási előírás vezérli: antioxidánsokkal MEGELŐZNI a jövőbeni bőröregedés jeleit, KORRIGÁLNI a látható bőrproblémákat, fényvédővel VÉDENI az egészséges bőrt.

Magas hatóanyagtartalmú, prémium kozmetikai kezeléseink több problémára is hatékony megoldást nyújtanak, megajándékozva Önt és a bőrét a legmagasabb szintű kényeztetéssel.
SkinCeuticals ANTI-AGING kezelésünk a fejlett hámlasztási technikák és a legjobb összetevőket alkalmazó technológiák egyesítésével visszaadja a kor jelei által érintett bőr ragyogását, helyreállítja tónusát és textúráját. Célja a bőr fiatalítása, megújítása, feltöltése.

SkinCeuticals AKNÉ kezelésünk komplex megoldást nyújt a pattanásos bőr állapotának javítására. Bőrtisztító és nyugtató technológiákat kombinálja a felületi elváltozások javításáért, a bőrpír minimalizálásáért, a pattanásokkal/komedóképződéssel járó kellemetlenségek csökkentéséért, normalizálja a faggyútermelést, a gyulladásokat követő elszíneződést, az egyenetlen bőrfelszínt. Célja az idősödő, problémás bőr kezelése, megújítása.

SkinCeuticals CORRECTIVE NOURISHING kezelésünk fejlett hidratáló összetevő-technológiákat és azokat a bőrbe juttató rendszereket használ, hogy segítsen helyreállítani a fakó bőr hidratáltságát, amely a szárazságban, kis ráncokban, érdes textúrában és lassabb sejtcserében mutatkozik meg. Célja a kétfunkciós hámlasztással kombinálva megújítani, hidratálni, táplálni, simává és ragyogóvá tenni a bőrt.

SkinCeuticals BRIGHTENING PROTOKOLL kezelésünk erőteljes, hatékony összetevőket tartalmaz, kifejezetten arra tervezték, hogy segítsenek helyreállítani a fakó, fénytelen bőr ragyogását és életteliségét, megszüntetni a szárazságot, enyhe elszíneződést és érdes felületet. Réteges hámlasztással és védő antioxidánsokkal kombinálva a kezelés célja a bőrt ragyogóbbá, üdébbé tenni, felfrissíteni.

Adventi kedvezményes kozmetikai kezelési ajánlatunk 2023.december 29-ig történő időpontfoglalás esetén érvényes. A vizsgálati kedvezmény 2024. február 29-ig váltható be. A kezelést végzi: Ágoston Melinda kozmetikus. A bőrének legmegfelelőbb SkinCeuticals kezeléssel kapcsolatban kozmetikusunk nyújt segítséget a kezelés megkezdése előtt. További információért érdeklődjön klinikánkon.


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: